Oblečení pro kuchaře

2

Nakupování oděvů pro kuchaře může být nepřehledné pole různých stylů, barev a použití. Čím více možností, tím více otázek. Například, co bude v mém podniku vypadat nejlépe? Potřebuji dvouřadové sako nebo zástěru s kšandami? A jaký je rozdíl mezi kloboukem trilby a kuchařským kloboukem?

V tomto kompletním nákupním průvodci prozkoumáme složité bludiště všech oděvů pro kuchaře a umožníme vám vybrat si tu nejlepší variantu pro váš podnik. Ať už vlastníte moderní kavárnu, nebo přední restauraci, tento průvodce vám celou cestu usnadní!


Oblečení šéfkuchaře
Výběr oděvu pro šéfkuchaře by měl být jednoduchý, ale pro většinu podniků je výběr správného oděvu, který odpovídá jejich jedinečnému stylu, značce a atmosféře, nesmírně důležitý a může představovat velkou investici. Často se tak můžete cítit ztraceni, nebo byste dokonce měli začít, a budete zpochybňovat jednu možnost na úkor druhé.
Pokud jde o oděvy pro kuchaře a pracovní oděvy do kuchyně, existuje mnoho různých možností, u kterých často váháte, která je pro vás ta nejlepší. Zde je náš názor.

 

ODĚVY PRO KUCHAŘE

 

Jaký typ oděvu pro kuchaře bude pro vaši cateringovou firmu nejvhodnější?
Kavárny : zástěry s kšandami, zástěry do pasu a jednobarevné kuchařské kalhoty.
Kavárny : Tabardy, zástěry, kšiltovky a baseballové čepice.
Malé restaurace a jídla s sebou : zástěry do pasu, kuchařské kalhoty, bojové boty, čepice a kšiltovky.
Bary / koktejlové bary: zástěry, šle a kalhoty pro kuchaře
Restaurace s neformálním stravováním: zástěry, kuchařská saka, kuchařské kalhoty.
Elegantní restaurace: saka pro kuchaře, tradiční kalhoty pro kuchaře / jednotné kalhoty pro kuchaře.
Zázemí: kuchařské kalhoty, nepromokavá zástěra, základní síťovaná čepice
Jaké jsou různé typy oděvů pro kuchaře a k čemu slouží? Lepší odpověď na tuto otázku získáte, když rozdělíte všechny typy kuchařského oblečení do kategorií.

Pokud jde o oblečení pro kuchaře, existuje (obecně) pět hlavních kategorií:
Zástěry a zásoby
Profesionální kuchařská kombinéza
Profesionální kuchařské kalhoty
Kuchařské čepice
(Hygiena) Ochranné oděvy


Čtyři z těchto pěti hlavních kategorií lze dále rozdělit na podkategorie, a právě zde vznikají obtížná (matoucí) rozhodnutí.

Jak již bylo zmíněno, výběr oděvu pro kuchaře by měl být jednoduchý, ale v mnoha podnicích je výběr správného oděvu, který odpovídá jedinečnému stylu, značce a atmosféře, nesmírně důležitý a může představovat velkou investici.

Každý aspekt oblečení personálu vaší kuchyně může přidat další úroveň složitosti a praktičnosti, což může mít obrovský dopad na zbytek vašeho podniku.

Zde jsou rozděleny další kategorie:


Kuchařské košile lze rozdělit na:

Základní černá
Základní bílá
Barevné
Denim
Dámské

 

Pokrývky hlavy pro potravinářský průmysl lze rozdělit na:

Baseballové čepice
Vysoké uzávěry
Nízké uzávěry

Tradiční kuchařské klobouky
Kuchařské kalhoty lze rozdělit na:

Zkontrolováno
Pevný design
Botičky

Kuchařské zástěry lze rozdělit na:

Zástěry s podvazky
Zástěry do pasu
Vodotěsné

K čemu se používají různé blůzy kuchařských bund?
Jejich použití

Kuchařské mikiny jsou pravděpodobně jedním z nejznámějších a nejpoužívanějších oděvů pro kuchaře. Původní bílá kuchařská zástěra je standardní a považovaná za součást tradiční uniformy a praktickou součást šatníku kuchaře.

Nejserióznější kuchaři tradičně nosí bílé kuchařské zástěry, aby zdůraznili důležitost a vysokou vážnost svého povolání. I když jsou různé designy jsou styly jsou stále populárnější každý rok.

Kuchařské bundy se používají hlavně jako ochrana před horkem horkých sporáků a trub a před stříkajícími vroucími tekutinami.

Dvouřadé kuchařské košile


Dvouřadé kuchařské bundy se používají k dodatečné ochraně hrudníku a břicha uživatele před popáleninami způsobenými stříkajícími tekutinami. Dvouřadý střih doplňuje střih kuchařského saka, ale lze jej také obrátit, aby se skryly skvrny nebo stopy.

Různé typy


Existuje několik různých stylů a typů kuchařských bund, které byste měli znát. Tradiční bílé dvouřadové provedení se nejčastěji používá v restauracích s dobrou kuchyní, zatímco novější, modernější černá saka pro kuchaře jsou určena pro podniky, které se nebojí dělat věci jinak.

Totéž lze říci o barevných a džínových bundách pro kuchaře. Restaurace stále častěji volí otevřenou kuchyni, kde je na kuchaře vidět. Barevné vzory a černá barva zde mohou být použity jako nástroj pro odlišení značky od ostatních restaurací. Černá nebo barevná kuchařská bunda může modernizovat a změnit vzhled kuchyně a zároveň zachovat profesionalitu kuchařů. Džínové kuchařské klobouky jsou módní alternativou, která je oblíbená mezi restauracemi, které chtějí prezentovat moderní styl.


K čemu slouží různé kuchařské čepice? A co je dobré pro můj podnik?


Kuchařské čepice jsou praktickým způsobem, jak dodat kuchyni stylový vzhled. Hlavním účelem kuchařských čepic je zabránit padání vlasů z hlavy uživatelů na blízké pracovní plochy nebo talíře (což rozhodně nechcete). To je sice hlavní důvod nošení kuchařské čepice, ale lze je použít i k doplnění vzhledu uživatele o nový prvek.

K dispozici je celá řada designů a stylů. V první řadě byste se měli rozhodnout podle toho, zda chcete, aby vaši zaměstnanci nosili čepici, nebo ne. Je třeba říci, že ve společnosti Cooksmill důrazně doporučujeme, aby každý, kdo přichází do styku s jakýmkoli typem jídla/nápoje, přijal příslušná bezpečnostní opatření (např. síťku na vlasy / klobouk), aby se zabránilo pádu vlasů do jídla/nápoje. .

Čepice s lebkou, kšiltovky a klobouky Trilby jsou pro většinu podniků ideální pro kuchaře, kteří pracují v zákulisí kuchyně. Na druhou stranu, baseballové čepice mohou být skvělým doplňkem v některých kavárnách nebo restauracích s neformální kuchyní.


Jaké jsou typy kuchařských kalhot a které jsou pro mě nejlepší?


Profesionální kuchařské kalhoty jsou nezbytnou součástí uniformy každého kuchaře. Nejenže poskytují ochranu před potenciálně nebezpečnými situacemi, ale také zlepšují vzhled a výkon vašich kuchařů.
Co se týče praktičnosti kuchařských kalhot, jsou všechny relativně stejné. Hlavním rozdílem, který je důležitý při výběru kalhot, je jejich design. V závislosti na tom, jaký typ provozovny máte, bude záležet na tom, jaké kalhoty budete potřebovat.

Pokud máte otevřenou kuchyni, kde zákazníci vidí na personál/kuchaře, je důležité, aby jejich kalhoty dobře ladily s ostatním oblečením. Například tradičnější kostkované kuchařské kalhoty se budou dobře hodit k moderní džínové bundě. O něco modernější vzhled jednobarevných kalhot se bude hodit k moderním zástěrám a černým džínsovým bundám pro kuchaře.


Typy kuchařských zástěr, cateringové potřeby
Existuje několik různých typů zástěr, z nichž každá má jiný vzhled, styl a použití. První je tradiční kuchařská zástěra s podvazky, kterou lze často vidět v módních kavárnách a koktejlových barech. Zástěra s kšandami je praktickou volbou pro zaměstnance, kteří v ní mohou nosit drobné předměty, jako jsou tablety, pera, zápisníky atd.
Za druhé, existují bokové zástěry, které se často nazývají číšnické náhradní díly. Zástěry - náhradní díly jsou skvělou volbou, pokud vaše provozovna již má oblečení pro kuchaře, které zahrnuje jakýkoli značkový oděv, například polokošili nebo tričko. Konstrukce cateringové zástěry do pasu znamená, že horní polovina těla nositele je stále viditelná, a zároveň poskytuje ochranu před skvrnami a umožňuje nositeli úložný prostor. Náš sortiment zástěr se dodává v délkách 40 cm, 50 cm, 60 cm, 75 cm a 90 cm.

A konečně jsou vodotěsné. Nepromokavé zástěry jsou zcela samozřejmé (jsou nepromokavé). Díky tomuto aspektu jsou ideální pro všechny zaměstnance, kteří pracují v chaotickém prostředí. Voděodolný materiál znamená, že uživatel může být chráněn před postříkáním nebo rozlitím, které by mohlo poškodit nebo znečistit jeho oděv.


Jak můžete své místo prezentovat?
Vyčnívání z davu je skvělý způsob, jak své prostory zvýraznit a zároveň je učinit jedinečnými. Existuje mnoho různých způsobů, jak využít oděvy šéfkuchařů jako levný nástroj pro budování značky, aby vaše kuchyně / zaměstnanci vynikli.

Značka je nesmírně důležitá pro vytvoření zážitku, který si zákazníci zapamatují. Vytvoření pozitivního zážitku může být více než jen produkt a služba, které poskytujete. Pro získání publicity je také velmi důležitý vzhled a atmosféra, kterou váš podnik poskytuje.

Odlišit se znamená odlišit se a mít uniformu, která odráží účel/poslání vašeho podniku. Ať už je vaším cílem nabízet nejlevnější a nejchutnější jídlo/nápoj na trhu, nebo nabízet nejinovativnější kulinářský zážitek. Je důležité, aby to uniforma vašeho zaměstnance odrážela svým designem. Naše společnost provádí personalizaci cateringových oděvů na zakázku. S námi vytvoříte své logo, grafiku nebo individuální nápis - jedním slovem - označíme oděv šéfkuchaře.

Pokud hledáte moderní vzhled, který se vymyká tradici, je naše řada praných a nepraných džín perfektní. Řada džínových zástěr je ideální pro kavárny, koktejlové bary a restaurace, které se chtějí odlišit módním kazem na tradici. Kromě toho nabízíme také výběr voskových vzorů, které dodají vašemu podniku další úroveň složitosti a designu.

Na druhou stranu, pokud chcete využít tradice, nabízíme také řadu bílých kuchařských sak a kostkovaných kalhot, které budou vypadat fantasticky v každé restauraci.


Oblečení šéfkuchaře a jeho význam
Když si představíte některé profese, snadno si automaticky vybavíte uniformy, které obvykle nosí. Protože máme tyto představy v mysli, vyhýbáme se těm, kteří nosí něco jiného než tradiční uniformu.

Oblečení kuchaře může být velmi důležité pro ujištění zákazníků o hygieně a přípravě pokrmů. Pokud kuchař vypadá nedbale/špinavě, předpokládáme, že i kuchyně bude špinavá a jídlo, které připravuje, bude nehygienické. To může v konečném důsledku poškodit pověst podniku a být příčinou jeho pádu.

Na základě toho můžeme zdůraznit, že význam oblečení kuchaře není jen pro budování značky, ale také pro čistotu a hygienu. Při výběru oděvů pro kuchaře je důležité věnovat pozornost způsobu jejich čištění a snadnosti tohoto procesu. Barva/vzor může také ovlivnit, jak čistě může oděv vypadat, například bílá barva ukáže skvrny a stopy více než černá.


Závěr
Při výběru oděvu pro šéfkuchaře je důležité promyslet a představit si, jaký typ podniku vlastníte / chcete vlastnit. Ať už máte módní a moderní kavárnu, nebo známou franšízu, je důležité, aby odpovídala vaší značce a představám.

Význam oblečení šéfkuchaře nelze přeceňovat. Dá se říci, že oblečení šéfkuchaře může být stejně důležité jako podávané jídlo a nápoje. Proto je při výběru oděvu pro kuchaře tak důležité učinit správné rozhodnutí a zvážit několik různých aspektů.

Vzhled, styl a praktičnost.
Cíl.
Odolnost a snadnost čištění výrobku.
Výběr oděvů pro kuchaře s ohledem na tyto aspekty zajistí, že si pro svou restauraci, kavárnu nebo kavárnu vyberete ten správný.

Přidat komentáře (2)

11 října 2022

http://slkjfdf.net/ - Xuemeram Opululecq ovq.jlrs.modernbhp.cz.xjt.aw http://slkjfdf.net/

11 října 2022

http://slkjfdf.net/ - Anajeamas Amexax tub.vsxw.modernbhp.cz.wes.rx http://slkjfdf.net/

nahoru
Shop is in view mode
Zobrazit plnou verzi stránky
Sklep internetowy Shoper Premium